SERWIS BRAM ŁÓDŹ TEL KOM 782432943
gość
przepraszam ile kosztuje wymiana czujki w automatyce bramy nice,był u mnie pewien młody człowiek i powiedział że to koszt 500 zł z gwarancją.
forumowicz
zależy jaka to jest fotokomórka ?
gość
na stronie www.nice.pl sprawdziłem i czujka-fotokomórka bf kosztuje 181zł + koszt przesyłki nawet niech będzie 20 zł i nawet 100zł za samą wyminę co uważam i tak za wygórowana kwotę suma sumarum wychodzi 300zł taką sumę mógłbym zaakceptować .
admin-Tomek-
witam
500 zł to wyśrubowana kwota ,chyba że kolega dojeżdza 100 km w jedna stronę do serwisu
gość
dziękuję za odpowiedź.pozdrawiam
forumowicz
kilka dni wstecz nawiązałem kontakt z klientem któremu proponowano za wymiane odbiornika i jednego pilota 1000 zł
instalator
ja pojade pod prąd firmowe zestawy automatyki na allegro sa powiedzmy po 1700zł a są kolesie co za 1500 z montażem instalują wniosek prost jak nie trafisz na cwaniaka to na złodziejaszka.
instalator
i co z tego że montują ja sie tym nie stresuje niech klient mysli czy przyjadą na serwis czy nie ,czy ukradną teraz mi czy nie
instalator
no widzisz zawsze jest taniej od złodzieja kijek ma dwa końce raz sąsiadowi raz tobie .Pisanie nic nieda .Jak cie nie stać na brame to lepiej idź na piwo na siłe kombinacje kończą się fatalnie
to wszystko szkoda pisać przykładów pełno jest .................... .